Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Viking Driedaagse III ‘Shieldmaiden edition’

9 oktober - 11 oktober

Viking Driedaagse – Shieldmaiden editie

Dames opgelet!

Ben jij toe aan de volgende stap in je leven? Merk je dat je soms vastloopt? Weet je dat er veel meer in jou zit? Wil jij weer beter in je vel te zitten? Heb je ook behoefte aan meer rust? Weet je dondersgoed dat je iets te doen hebt, maar is de stap naar buiten, naar het ongemak te groot, doe dan mee met de Viking Driedaagse. Vind je coaching soms lastig, langdradig, snel zweverig en wollig? Heb je geen zin in meerdere praatsessies waarbij je tegenover de coach zit, dan moet je bij ons zijn. Wij houden hier ook niet van. Tijdens de Viking Driedaagse gaan we zo min mogelijk in gesprek. Wij brengen je op een veilige manier buiten je comfortzone. Wij laten jou ervaren en beleven.

In 3 dagen helpen we jou van

 • onzekerheid naar zekerheid
 • van stuurloos dobberen naar koersvast je doelen bereiken
 • van twijfel naar daadkracht

Vroeger was jij degene die het licht uitdeed in de kroeg of discotheek. Jij was onvermoeibaar. Avonturen konden niet gek genoeg. Of was jij het muurbloempje? Droomde je van deze avonturen en luisterde je met ontzag naar anekdotes van vriendinnen.

Nu ben je een aantal jaren verder. Je hebt je relatie, je gezin, je werk. Kinderen moeten naar school, sport, verenigingen. Partners, collega’s, vrienden en familie; iedereen doet een beroep op je. Het is hard werken om alles te managen.

Neem jij tijd voor jezelf? Tijd om uit te zoeken wat jij echt wilt? Om te onderzoeken hoe jij richting wilt geven aan de rest van je leven? Neem jij de regie of laat jij je vooral leven door anderen.

Wij gaan je helpen! Samen trekken we de Shieldmaiden in jou (weer) naar buiten. Een Shieldmaiden is een zelfstandige Vikingvrouw ‘die haarzelf toebehoort’ en die heeft gekozen om te leven als krijger. Dit moet je natuurlijk symbolisch zien. We maken geen krijger van je. Wij gaan op zoek naar jouw echte kracht. Wij helpen jou om te gaan staan voor wat jij belangrijk vind.

Pieker je veel? Ben je soms kortademig? Heb je twijfels? Leef je niet volledig je eigen leven? Durf je niet te kiezen voor wat je echt zou willen? Ervaar je stress en onzekerheid?

Dan is er voor jou werk aan de winkel.

Begin van het jaar heb je waarschijnlijk prachtige voornemens geformuleerd. ‘Het is klaar!’ ‘Ik ga het dit jaar anders doen!’ ‘Ik stop met….’ Inmiddels zijn we halverwege het jaar. Wat is er daadwerkelijk van je voornemens terecht gekomen? Wat is er daadwerkelijk veranderd? Ik schat zo maar in dat het niet heel veel is. En dat is logisch en helemaal niet gek. Je omgeving is niet veranderd. Het vraagt extreem veel kracht en doorzettingsvermogen om dan zelf te veranderen. Maar het kan wel, het is nog niet te laat!

Vikinglife gelooft dat bijna elk mens de kracht in zich heeft om vol zelfvertrouwen, zelfverzekerd het roer in handen te nemen. Dit is niet altijd makkelijk en wij gaan jou helpen!

Wij deden dit eerder en met verbluffende resultaten. Vikinglife coacht zowel mannen als vrouwen. Enkele resultaten van onze coaching van de afgelopen jaren:

 • Vrouw spreekt voor het eerst haar zorgen over haar man tegen hem uit. Hij pakt de handschoen op en zoekt direct professionele hulp.
 • Man is minder uren gaan werken voor zijn baas, heeft zijn eigen bedrijf ingeschreven bij de KVK en heeft zijn agenda al vol met opdrachten.
 • Vrouw stelt zich kwetsbaar op en spreekt haar gevoelens uit voor een man.
 • Man is positief gegroeid, straalt dit uit en krijgt nu betere klussen en betere klanten dan voorheen.
 • Vrouw volgt haar hart. Zij beëindigt de (giftige) relatie met haar vriend. Ze bouwt aan haar eigen onderneming en vindt een nieuwe vriend.
 • Vrouw is beschadigd geraakt in haar jeugd. Tijdens het coachingstraject is zij het gesprek aangegaan met haar moeder. Ze heeft haar ouders vergeven en kijkt met compassie terug. Ze staat nu stevig op haar eigen benen.
 • Man durfde zichzelf niet te laten zien. Nu stapt hij vol zelfvertrouwen een groep mensen in. Zelf ervoer hij geen verschil. De groep echter wel. ‘Wow! Wat is er met hem gebeurd? Hij staat er ineens.”
 • Man dient zijn ontslag in en begint voor zichzelf.
 • Vrouw wilde eigenlijk een meer open relatie met haar partner. Dit durfde zij niet te bespreken. Na de coaching is zij het gesprek aangegaan met haar man. Samen zijn ze nu op ontdekkingstocht.
 • Man komt tot inzicht dat hij de afgelopen jaren te weinig aandacht heeft gehad voor zijn vrouw en kinderen. Hij weet wat hem te doen staat.

In drie dagen werken wij met jou aan jouw ‘grote’ vragen. Vikinglife werkt samen met zeer ervaren coaches. Specialisten die jou helpen om te groeien. Mannen en vrouwen die hun sporen verdiend hebben in hun discipline en hun wijsheid met jou willen delen. Wijsheid uit alle windstreken, van Zweden tot Nieuw-Zeeland, smelten samen in Drenthe.

Geen ellenlange coaching- en praatsessies, maar Doen! Ervaren! Uit je hoofd, In je lijf!
Doen wat je moet doen. Doen waarvoor je hier bent. Wij beloven je dat jij na 3 dagen krachtiger en met meer richting naar huis gaat dan hoe je binnenkwam.
In 3 dagen werk je, maximaal gefocust, alleen EN samen met anderen aan jezelf. We gaan terug naar de basis en van daaruit maak jij jouw plan hoe jij richting geeft aan het vervolg van jouw leven.

Vikinglife wordt gerund door en voor moderne hedendaagse vikingen. We werken veel buiten en houden het graag eenvoudig, maar we maken het ons ook graag comfortabel. Gedurende de drie dagen zorgen we voor voldoende en goed eten en drinken en zijn er goede slaapplaatsen.

Verwacht dus geen Viking rollenspellen, Viking verkleedpartijtjes en geen helmen met horens etcetera! Niks van dat alles!

De Viking Driedaagse is inclusief:

 • Een unieke Vikinglife experience.
 • Meerdere uitdagende en onvergetelijke workshops.
 • Persoonlijke begeleiding van meer dan 10 specialisten.
 • Maximale betrokkenheid en verbinding doordat we met een kleine groep werken (max. 15 personen).
 • Een zeer afwisselend programma (fysiek, mentaal, actief, ontspannen). Je hoeft geen getrainde G.I.Jane of Angelina Jolie aka Lara Croft te zijn om deel te kunnen nemen.
 • Twee overnachtingen op een bijzondere, authentiek Drentse locatie.
 • Volledige verzorging van eten en drinken door onze chef-kok. Het ontbreekt je aan niets.
 • Een uniek aandenken.
 • Foto’s en video’s van het gehele event door een professionele foto-/videograaf.
 • Samen werken en samen leren met heel uiteenlopende mensen.

Deze Viking Driedaagse – Shieldmaiden editie is zeker niet alleen voor stoere, heldhaftige vrouwen met bloed aan hun zwaarden. Juist niet! Elke volwassen vrouw, jong en oud, groot en klein, die twijfelt, die weet dat er veel meer in haar zit dan er nu uitkomt, is meer dan welkom!

Als jij voelt dat er NU echt iets moet gebeuren, als jij denkt: “Fuck it! Nu ga ik het anders doen en ook echt goed aanpakken”, zorg dan dat je erbij bent van 9 tot en met 11 oktober 2024.

Het aantal plaatsen is zeer beperkt. We werken met een kleine groep, zodat we maximaal aandacht kunnen hebben voor elk individu. Op deze manier kunnen wij jou gericht en persoonlijk coachen. Maar wij gaan nog een stap verder! Wij gaan voor de Driedaagse uitgebreid met jou in gesprek (telefonisch) en stemmen het programma zo maximaal mogelijk af op jouw behoeften. Dit is maatwerk! Niemand is hetzelfde, geen groep is hetzelfde.

Geen vast format, maar een rode draad waar we maar al te graag van afwijken om jou te dienen.

En wij gaan nog verder…. Veel events zijn eenmalig. Na afloop laat de trainer of het instituut je los. Heel plat gezegd: Er is niks meer aan je verdienen. Wij houden hier niet van. Wij verbinden ons aan jou. Wij laten je zwemmen, maar niet verzuipen. Na de Viking Driedaagse houden we contact met je. Wij volgen je 3 maanden. We houden contact over je ontwikkeling en helpen je waar nodig om de richting die je bepaald hebt, vast te houden. Daarnaast kun je gedurende deze 3 maanden 24/7 contact met ons opnemen. Wij staan voor je klaar. Dus de Viking Driedaagse zou eigenlijk de Viking Driemaanden moeten heten.

Dus naast al het bovenstaande, krijg je:

 • Persoonlijk en uitgebreide, telefonische, intake door een van onze coaches (30 tot 60 minuten).
 • 3 maanden lange ondersteuning door Vikinglife, na de Viking Driedaagse (meer dan 84 dagen!).

Locatie:

Zuid-West Drenthe. De exacte coördinaten krijg je na inschrijving

Datum:

Aanvang: Woensdag 9 oktober 10:00 uur
Einde: vrijdag 11 oktober 14:00 uur

Investering:

De beste investering is de investering in jezelf. De Viking Driedaagse – Shieldmaiden editie is zo’n investering. Voor €2495,- inclusief 21% BTW beleef je deze meer dan unieke Viking Experience.

Je werkt 3 dagen maximaal aan jezelf. Je krijgt intensieve begeleiding van een groot aantal specialisten (mannen en vrouwen). Je verblijft op een bijzondere locatie. Van begin tot einde wordt voorzien in eten en drinken. Daarna houden we je 3 maanden in het vizier en zijn we 24/7 bereikbaar voor je zodat je ook echt de verandering door kunt zetten.

Mis het niet! Investeer in jezelf en zorg dat je erbij bent. Het aantal plekken is beperkt!

Gegevens

Begin:
9 oktober
Einde:
11 oktober
Gif laden

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om je registratie te beheren.