Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Viking Driedaagse

6 maart - 8 maart

Mannen opgelet!

Wees eens eerlijk; haal jij alles eruit? Alles wat erin zit? Weet jij ook dat er veel meer in jou zit? Meer dan je nu laat zien?

Pieker je veel? Ben je soms kortademig? Heb je twijfels? Leef je niet volledig je eigen leven? Durf je niet te kiezen voor wat je echt zou willen? Ervaar je stress en onzekerheid?

Dan is er voor jou werk aan de winkel. Je weet dit zelf heel goed, maar je weet niet hoe. Je hebt prachtige voornemens geformuleerd voor jezelf in 2024. Dit jaar wordt anders! Maar ben je al begonnen, is het al verwaterd, of betrap jij je erop weer terug te vallen in jouw oude gewoontes?

Vikinglife gelooft dat elke man de kracht in zich heeft om vol zelfvertrouwen, zelfverzekerd het roer in handen te nemen. Dit is niet makkelijk en wij gaan je helpen!

In drie dagen helpen we jou van

onzekerheid naar zekerheid
van twijfel naar daadkracht
van terughoudend en afwachtend naar impact en vol voorwaarts

Jij gaat ervaren wat het is om ‘er te staan’ en er vol voor te gaan!

In drie dagen werken we met jou aan jouw ‘grote’ vragen. Vikinglife werkt samen met zeer ervaren coaches. Specialisten die jou helpen om te groeien. Mannen die hun sporen verdiend hebben in hun discipline en hun wijsheid met jou willen delen. Wijsheid uit alle windstreken, van Zweden tot Nieuw-Zeeland, smelten samen in Drenthe.

Geen ellenlange coaching- en praatsessies, maar Doen! Ervaren! Uit je hoofd, In je lijf!
Doen wat je moet doen. Doen waarvoor je hier bent. Wij beloven je dat jij na 3 dagen krachtiger en met meer richting naar huis gaat dan hoe je binnenkwam.
In 3 dagen werk je, maximaal gefocust, alleen EN samen met andere mannen aan jezelf. We gaan terug naar de basis en van daaruit maak jij jouw plan hoe jij richting geeft aan de rest van jouw leven.

De Vikingen leefden primitief, maar Vikinglife wordt gerund door en voor moderne hedendaagse vikingen. We werken veel buiten en houden het graag eenvoudig, maar we maken het ons ook graag comfortabel. Gedurende de drie dagen zorgen we voor voldoende en goed eten en drinken en zijn er goede slaapplaatsen.

Verwacht dus geen Viking rollenspellen, Viking verkleedpartijtjes en geen helmen met horens etcetera! Niks van dat alles!

De Viking Driedaagse is inclusief:

  • Een unieke Vikinglife experience
  • Meerdere uitdagende en onvergetelijke workshops
  • Begeleiding van meer dan 10 specialisten
  • Een afwisselend programma (fysiek, mentaal, actief, ontspannen). Je hoeft geen getrainde vechtmachine of marathonmastodont te zijn om deel te kunnen nemen
  • Twee overnachtingen op een bijzondere, authentiek locatie
  • Volledige verzorging van eten en drinken
  • Een uniek aandenken
  • Samen werken en samen leren met heel uiteenlopende mannen

Deze Viking Driedaagse is zeker niet alleen voor grote langharige, getatoeëerde spierbonken die rauw vlees van het bot knagen. Juist niet! Elke volwassen man, jong en oud, groot en klein, die twijfelt, die weet dat er veel meer in hem zit dan er nu uitkomt, is meer dan welkom!

Als jij voelt dat er NU echt iets moet gebeuren, als jij denkt: “Fuck it! Nu ga ik het anders doen en ook echt goed aanpakken”, zorg dan dat je erbij bent van 6 t/m 8 maart 2024. Het is de eerste keer dat we dit in Nederland organiseren.

Het aantal plaatsen is zeer beperkt. We werken met een kleine groep, zodat we maximaal aandacht kunnen hebben voor elk individu. Maar wij gaan nog een stap verder! Wij gaan voor de Driedaagse met jou in gesprek (telefonisch) en stemmen het programma zo maximaal mogelijk af op jouw behoeften. Dit is maatwerk! Niemand is hetzelfde, geen groep is hetzelfde.

Geen vast format, maar een rode draad waar we maar al te graag van afwijken om jou te dienen.

Locatie:

Zuid-West Drenthe. De exacte coördinaten krijg je na inschrijving

Datum:

Aanvang: woensdag 6 maart 10:00 uur
Einde: vrijdag 8 maart 14:00 uur

Investering:

De beste investering is de investering in jezelf. De Viking Driedaagse is zo’n investering. Voor €1299,- inclusief 21% BTW beleef je deze meer dan unieke Viking Experience.

Je werkt 3 dagen maximaal aan jezelf. Je krijgt intensieve begeleiding van een groot aantal specialisten. Je verblijft op een bijzondere locatie en van begin tot eind wordt voorzien in eten en drinken.

Mis het niet! Investeer in jezelf en zorg dat je erbij bent.

Meld je nu aan voor de Viking Driedaagse

* indicates required
Email Format

Selecteer alle manieren waarop u van Vikinglife wilt horen:

U kunt zich op elk gewenst moment afmelden door op de link in de voettekst van onze e-mails te klikken. Bezoek onze website voor informatie over ons privacybeleid.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices.

Gegevens

Begin:
6 maart
Einde:
8 maart

Locatie

Dwingeloo
Dwingeloo, Drenthe Nederland + Google Maps

Registraties zijn gesloten voor dit evenement