Je leeft zoals je ademt

Leer ademen zoals je wilt leven. Vol, diep, open, krachtig en voorwaarts! Viking breathpower!

Ontdek je kracht, ontketen je innerlijke Viking! Als de Viking in jou ontwaakt, ga je veel scherper waarnemen en kun je veel bewustere keuzes maken. Je zet grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling. Energie gaat weer stromen. Relaties worden dieper en echter. In je carrière zet je stappen. Je wordt bewust. Je kiest.

Als de Viking in jou ontwaakt is, is de boot aan. Je kunt niet meer terug. Je maakt niet langer keuzes vanuit je hoofd, maar je hele systeem werkt en ademt mee. Het is een transformatie. Verandering op celniveau is blijvend veranderen.

‘De adem’ als instrument is op mijn pad gekomen toen ik al jaren werkzaam was als coach / counselor en trainer. Ik vind het een prachtige tool, omdat het nog dieper werkt dan andere vormen van coaching en begeleiding. En daarbij doe je dit allemaal zelf. Je adem heb je altijd bij je. Je kunt hem altijd inzetten. Geen externe middelen, geen praat-coaching, geen gekkigheid: Puur de kracht van je eigen ademhaling. Alles is al in jou aanwezig. Je hebt alleen geleerd om delen te bedekken en niet te laten zien, horen en voelen. Het heeft je geholpen om het zo te doen, maar nu staat het je vaker (onbewust) in de weg. Ik begeleid je om op een veilige, gecontroleerde manier jouw innerlijke kracht te ontketenen.

Durf jij het aan?

In een verbonden ademsessie ga je met jezelf aan de slag. Je voedt je lijf en je mind. Dat wat vastzit, maak je los. Alleen door anders te ademen. De adem is zo’n krachtig instrument.

Een Viking Breath ademsessie werkt op drie gebieden:

Fysiek

Je reinigt je lijf met behulp van je eigen ademhaling.

Het ruimt op!

Emotioneel

Er komt meer ruimte in je ademhaling, je lijf en je mind.

Dit geeft rust.

Spiritueel

Je komt dichterbij jezelf en je voelt je meer verbonden met de wereld om je heen.

Dit voelt licht en puur. 

Voor wie

Een ademsessie lucht op! Voor iedereen*. Het draagt altijd bij aan jouw vitaliteit. Je hoeft nergens last van te hebben om er profijt van te hebben. Als je ergens mee worstelt, zoals onzekerheid, stress, angsten, gebrek aan zelfvertrouwen, boosheid, niet kunnen genieten van het leven of relatieproblemen dan is een begeleide ademsessie een helpende manier om met je worstelingen aan de gang te gaan.

*Er is een beperkt aantal medische contra-indicaties. Voorafgaand aan de sessie hebben we contact en bekijken we of een Viking Breathpower sessie voor jou mogelijk is of dat een ander traject helpende voor jou is.

De ademsessies vinden plaats in Dwingeloo en duren ongeveer 2 uur.
Tijdens de sessie wijk ik niet van jouw zijde. Ik vaar met je mee. Ik kijk waar energie vastzit en hoe we dit vrij kunnen maken. Dit doe ik door o.a. gebruik te maken van emotionele drukpunten.

We starten met een of meerdere rustige ademhalingsoefeningen en gaan daarna over tot een verbonden ademhaling. Hoe dit in zijn werk gaat, leg ik je graag tijdens de sessie uit. Uiteraard mag je van te voren ook contact met me opnemen als je eerst meer wilt weten

Tarieven 2024

Individuele Viking Breathpower sessie €175,-:

Een één-op-één ademsessie. De ademsessie duurt 1,5 a 2 uur.

Scandinavian Express €750,- (Meest gekozen) :

Traject van 5 Viking Breathpower sessies binnen een half jaar. De ademsessies duren 1,5 a 2 uur.

Duo Viking Breathpower sessie v.a. €250,- :

Wil je samen met een vriend/vriendin/partner komen ademen? Ook dit is mogelijk. Ik maak hiervoor gebruik van externe locaties in de buurt van Dwingeloo.
De kosten zijn dan als volgt:

2 personen: €250,-
3 personen: €325,-
4 personen: €400,-

Het is mogelijk om een Viking Breathpower sessie met meer dan 4 personen te doen. Hierbij doe ik een beroep op 1 of meerdere andere opgeleide en geoefende ademcoaches. Dit is maatwerk. In overleg is veel mogelijk.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw


Aanmelden kan door te mailen naar kevin@vikinglife.nl, te bellen/appen naar +31 6 51 99 31 71 of het invullen van onderstaande aanmeldformulier.

Aanmeldformulier


    Naam

    E-mail

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Vraag