Voor wie ben ik coach?

Ik ben een no-nonsense en recht voor z’n raap coach. Ik ben (vaak) aardig en liefdevol en ik heb respect, maar ik draai niet om de hete brei heen. Ik leg snel de vinger op de zere plek. Mijn manier van coachen past niet bij iedereen. Als je graag op handen gedragen wilt worden, moet je niet bij mij zijn. Ik ben geen “aaah wat zielig” coach. 

Ik werk dan ook alleen met vikingen in spe. Dit zijn mannen en vrouwen die tegen een stootje kunnen, echt willen veranderen, hun roer om willen gooien, de leiding nemen over hun leven en het gevecht aan durven gaan. En dit zijn echt niet alleen spierbonken van 2 meter. Ik coachte meer dan 200 totaal verschillende mannen en vrouwen tussen de 17 en 60 jaar. Onder hen waren studenten, leraren, politiemensen, huisvrouwen, HR adviseurs, leidinggevenden, juristen en medici. Niet allemaal groot, lomp en sterk, maar vaak wel uit het juiste hout gesneden; nieuwsgierig, leergierig en vastbesloten om de leiding te nemen. 

Als jij je hierin herkent en ook uit ditzelfde hout gesneden bent, neem dan contact met mij op.