Krachtig Communiceren

Vikinglife verzorgt de ‘Incompagny’ training “Krachtig Communiceren”. Als er gedoe is in teams, gaat het vrijwel altijd over de communicatie of eigenlijk over het ontbreken daarvan. “Er wordt slecht met ons gecommuniceerd!” “We horen nooit wat!” “Het management doet maar wat en neemt ons niet mee!” En zo kunnen we nog tientallen oneliners noemen die allemaal over hetzelfde gaan; Communicatie!

Vikinglife gaat met het team aan de slag met dit oh zo belangrijke onderwerp. Wat is communicatie? Hoe gaat dat hier in ons bedrijf? Hoe communiceer ik, als medewerker, zelf eigenlijk? En uiteindelijk werken we met elkaar toe naar een meer krachtige manier van communiceren. Een manier die past bij een Viking: echt, eenvoudig en natuurlijk een tikkeltje eigenwijs(ze). 

Door krachtig te communiceren, ontstaat meer begrip, meer vertrouwen en is minder onduidelijkheid. Dit is een basis om vervolgens met elkaar op verder te bouwen en met regelmaat op te reflecteren en naar terug te grijpen. 

Er is echter een groot nadeel aan het volgen van deze training. Deelnemers zijn nadien vaak bewuster en zelfredzamer, tonen meer leiderschap en nemen meer verantwoordelijkheid. Hier zit niet elke manager op te wachten; het team wordt sterker en neemt hem/haar (oneigenlijk) werk uit handen. 

Vikinglife maakt onderwerpen die ingewikkeld of zwaar zijn, makkelijker, luchtiger en begrijpelijker. 

Praktisch:

2 dagen (elkaar binnen een maand opvolgend). Indien gewenst, kan de training uitgebreid worden. Ook hiervoor geldt: Vikinglife levert altijd maatwerk!